Högforskroken

 

Pris: 40 :-SEK stycket. 3 Högforskrokar för 100:-SEK.

 

Högforskroken är perfekt för de vanliga terakottablomkrukorna med en yttre kant.

 

Högforskroken gör det möjligt att sätta upp blomkrukor precis där du vill ha dom. Skruva bara fast Högforskroken på den plats där du vill ha den (1 skruv) - och häng upp krukan i kroken. Den sitter sdan där i alla väder!

 

Högforskroken kan hålla krukor från 4 till 15 cm diameter. med hjälp av en skruv och en fyrkatig bricka ställar man in krukans storlek - och hänger sedan upp krukan genom att luta den lite mot kroken, föra in kanten - och räta upp krukan. Nu sitter den fast i kroken.

 

Skruva upp Högforskroken på flaggstången, på en stolpe, köp 4 st och skriva fast dem på en 4X4 cm träbit och gör en ampel av det hela - bara din fantasi sätter gränser för hur du kan dekorera med Högforskroken!

 

t.ex; Ta en planka, måla den i valfri färg, montera 6 Högforskrokar på plankan, skuva fast plankan unde ditt fönster, på balkongen - eller annan plats du vill ha den på. Då har du 5 krokar på rad - och du kan enkelt byta ut blommor eller ändra om som du vill (och du slipper plastlådor att ha blommorna i).

 

Gör en kryddpelare i köket! En vanlig planka, måla i vafri kulör, montera 5-6 Högforskrokar ovanför varandra och häng dit kryddor du vill ha i köket! Med en dagsljuslampa lysande ovanifrån blir det en fin prydnad för ditt kök - bara att klippa av färska kryddor när du vill krydda maten!

 

Vi har även amplar med 3 Högforskrokar där en fjärde, 15 cm kruka, ryms i mitten! Den är pampig!

Pris för ampel: 250:-SEK

Här ser du en blomsterpelare som byggts genom att spika ihop 4 plankbitar till en fyrkant samt spika på en fot. På alla fyra sidorna monterades Högforskrokar och på dess topp ställdes också en kruka.

Enkel att flytta, krukorna kan bytas ut och nya blommor i annan färg sättas dit istället.